Wholesale

Mezőgazdasági input anyagok, termékek beszerzése és értékesítése, valamint szállítása. Fő tevékenységi körünk a különböző növényvédő szerek, vetőmagvak és műtrágyák nagykereskedelme. Kapcsolatban állunk a legtöbb Magyarországon jelenlévő hazai és külföldi kemikáliákat gyártó vállalattal. Forgalmazzuk a különböző gazdasági és kertészeti növények vetőmagjait is. Partnereink igényeinek megfelelően kínálatunkban elérhető a legtöbb Magyarországon használt termésnövelő anyag, forgalmazunk általános és a speciális műtrágyákat is.
Legyen Ön is partnerünk!

Retail

Nem csak a nagy hanem a kistermelők számára is biztosítjuk a gazdálkodáshoz elengedhetetlen növényvédő szereket, műtrágyákat és szántóföldi, kertészeti vetőmagokat. Kis kiszerelésű termékeink segítségével a kisebb gazdálkodók de akár a hobbikertészek is megtalálják a számukra fontos professzionális szereket. Ezen kívül nem feledkeztünk meg horgászat és vadászat után érdeklődőkről sem, de értékesítünk festékeket, szerszámokat, kisgépeket és öntözőberendezéseket is.
Legyen Ön is partnerünk!

Packaging Plant

Magyarország egyik legkorszerűbb  csomagoló üzemében a Szamosszegi üzemünkben állítjuk elő saját kiszerelésű termékeinket (növényvédő szerek, műtrágyák, vetőmagvak), valamint bércsomagolást is vállalunk! A csomagoló üzemünkben 12 gépsor üzemel folyékony és por alapú vegyszerek csomagolására. A gépek kapacitása 1 ml- 20 l-ig, 1 g – 25 kg-ig terjed.
Csomagoltasson velünk!

More inforamtion »
Consultance

Szakmérnökeink és növényorvosaink nemcsak technológiai ajánlást adnak a partnereink részére, hanem bármilyen felmerülő növényvédelmi vagy általános növénytermesztéssel kapcsolatos kérdésben szíves rendelkezésükre állnak. Legújabb elméleti és gyakorlati ismereteinket építjük be ajánlásainkba.

More inforamtion »
Logistic

Our company specified for transportation of hazardous goods all over the country. You can hire us for any kind of freight.

General Import

We are the exclusive distributor of the English Omex fertilizers and the French market leader algae based plant conditioner Agrocean 6.5.5.

Webshop

Weboldalunkon széles termékpalettával várjuk kedves látogatóinkat. Minden megtalálható az eredményes kertészkedéshez: kerti szerszámok és gépek, kézi és háti permetezők, öntöző berendezések, kerti kiegészítők, balkonládák, kaspók, virágföldek, műtrágya, vetőmagvak illetve borászati kiegészítők is!

More inforamtion »
ISO

Cégünk az ISO 9001:2009 és ISO 14001:2015 minőségbiztosítási rendszer követelményeinek felel meg.

ISO 9001 » ISO 14001 »

Contact us!

Address
4220, Hajdúböszörmény, Ipartelep u. 20
Opening hours
7:30-16:30 H-P
7:30-12:00 Szo
Phone number
+36 52 371 019 +36 52 561 257
E-MAIL
farmmix@farmmix.hu