Hírek

Első osztályú védelem repce kártevők ellen!

A Vetco csomag kifejezetten a repce őszi és tavaszi károsítói ellen optimalizált készítmény.

Kiváló védelmet nyújt ősszel repcebolha, repcedarázs, kis káposztalégy és mocskospajor lárvák ellen. Tavasszal  megakadályozza nagy repceormányosok és repceszár ormányosok kártételét ezáltal csökken a fómás szár fertőzöttség lehetősége. Megalapozza a később betelepülő repcefénybogarak elleni védelmet.

Repcefénybogár kártétele

A Vetco csomagban található cipermetrin és klórpirifosz hatóanyagok 10 ºC alatti hidegben is megfelelően kifejtik a hatásukat. A cipermetrin kiváló taglózó hatása révén az imágók 1-2 órán belül elpusztulnak. A klórpirifosz alacsony hőmérsékleten is begázosodik és a levelek viasz rétegében megkötődve biztosítja hosszú tartamhatást. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően  megfelelő védelmet nyújt a tőlevélrózsában és talajrögök között megbúvó rovar károsítók ellen is.

A rovar károsítók elleni védekezés hatékonyságát nagymértékben befolyásolja a kezelések előrejelzésen alapozott pontos időzítése. Tavasszal nappali hőmérséklet 8 ºC elérésekor érdemes figyelemmel kísérni a sárgalapos csapda fogásait, valamint a növényeken keresni a betelepülő ormányosok által okozott kártételt (lyuggatás a leveleken, szurkálás a belső levelek nyelének fonákán és a szárkezdeményen).

A kezelést tömeges betelepülést (első ormányos észlelés után 5-7 nap múlva) követően néhány nap múlva kell időzíteni, hogy megelőzzük a tojásrakást.

A Vetco Csomag 8 ha repce kezelésére alkalmas virtuális csomag

2×1 l Sherpa 100 EC + 5 l Pyrinex 48 EC

Előnyök:

-kiváló védelem ősszel és tavasszal

-kontakt és gázosodó hatás egyszerre

-hűvös időjárási körülmények közötti kiváló hatékonyság

-kedvező ár

Baasandavaa Ankhbayar, növényorvos, FDM Trade Kft. területi képviselő – Baranya, Fejér, Somogy megye

AIzaSyBbgWGPJ8bnqmbMnJ8-JrjLlcwrnhbbAu0

Megújult webshopunk!

Vásároljon meg mindent egy helyen, ami a kertészkedéshez kell!

További részletek