Termékek

Kiskertész Lubofos 0-12-20

Kiskertész Lubofos 12

Termékleírás


A műtrágya legnagyobb hatékonyságát akkor érhetjük el, ha a műtrágyát vetés előtt bedolgozzuk a talaj felső 10-15 cm-es rétegébe. 

A műtrágya fizikai és vegyi összetétele lehetővé teszi a növények teljes vegetációs ideje alatt a műtrágyából kioldódó elemek felvételét.

Összetétele: Melegen préselt szemcsézett műtrágya.

Tápanyagok (százalék m/m): 12%-a foszfor-pentoxid ásványi savakban oldható, 20%-kálium-oxid vízben oldható, 5%-os kalcium-oxid vízben oldható, 4,5% magnézium-oxidot , és 10%-kén-trioxid. A műtrágya számos nyomelemet, mint például bór 11 ppm, 17 ppm réz, 130 ppm, a mangán és 90 ppm cinket tartalmaz.

Alkalmazása: A műtrágya legnagyobb hatékonyságát akkor érhetjük el, ha a műtrágyát vetés előtt bedolgozzuk a talaj felső 10-15 cm-es rétegébe. A műtrágya nem rendelkezik magcsírázást gátló összetevőkkel, ami lehetővé teszi a vetés előtt történő kiszórást. Szabvány száma: ZN-ZChL-15:2005

Adagolás: A Lubofos 12 PK műtrágyát a növények trágyázási szükségletei, a talajban levő kálium és foszfor mennyisége, valamint a várható termés szerint kell adagolni.

Termékcsoport
Műtrágya
Forgalmi kategória
III
Forgalmazó
Farmmix Csoport
Hatóanyag
0:12:20
Kiszerelés
5 kg, 10 kg
Vissza
AIzaSyBbgWGPJ8bnqmbMnJ8-JrjLlcwrnhbbAu0

Megújult webshopunk!

Vásároljon meg mindent egy helyen, ami a kertészkedéshez kell!

További részletek