Solufeed

Hatóanyagok: 25,06% Nitrogén 15% Foszfor, 20,1% Kálium további mikro és mezoelemek

Zöldségfélék, gabonafélék, kukorica napraforgó, repce, gyümölcsfélék, szőlő, virágok levéltrágyázásra és tápoldatozásra egyaránt alkalmas.

Elsősorban a gyökeredéses fázis utáni nitrogénigényes, intenzív zöldtömeg képzéshez ajánlott az alkalmazása. A Solufeed kiválóan oldódik vízben. Összetétele segíti a tápanyagfelvételt, a makroelemek gyors felvétele mellett a komplex formában tartalmazott mikroelemek hasznosulása is kiváló. Használata különösen ajánlott só-érzékeny kultúrák táplálására. A nitrogéntartalom a növekedés, fehérje képződés, a foszfor a sejtnövekedés, anyagcsere folyamatok katalizálásában, a kálium pedig a virágzás termésképződés elősegítésében játszik fontos szerepet, emellett a kelatizált mikroelemek a növények egészséges fejlődését segítik elő.

Felhasználható zöldségfélék, virágok, szobanövények, hetenkénti, kéthetenkénti beöntözésére vagy lombtrágyaként kipermetezve főleg a virágzás elősegítésére, gyorsítására, a növény szilárdságának fokozására. Gabonafélékben a zászlós levél megjelenése előtt és kalászképződéskor, kukoricában a címerhányás kezdetén és utána 2-3 alkalommal, napraforgóban a virágbimbók megjelenése előtt és a virágzás kezdetén, fővirágzásban, repcében a szár megnyúlásakor, virágzás előtt juttatható ki.
 Gyümölcsösökben virágzás végén termésfejlődés kezdetén3-4 alkalommal. Szőlőben a virágzás végén a bogyó fejlődés időszakában 2-4 alkalommal alkalmazzuk. Zöldségfélékben paprikában, paradicsomban, uborkában a virágzás, terméskötődés fokozására, burgonyában az erőteljes lombfejlődés kezdetén virágzásban, levélzöldségekben a zöld részek fejlődésének elősegítésére, káposztafélékben fejesedés kezdetén, hagymában petrezselyem, sárgarépa, retek, dinnye növényekben a termés fejlődés kezdetén használjuk.
Dózis: tápoldatozás esetén javasolt töménység 0,05 – max. 0,2%, (általánosan 0,1% ~ 1 g/liter). Levéltrágyaként általánosan ajánlott dózis 0,2-0,4%. Szántóföldön 300-600 liter/ha gyümölcs, szőlő kultúrában 600-1000 l/ha vízzel kell kijuttatni. Permetlével való kombinációkor végezzünk keverési próbát és lehetőleg utoljára tegyük a lombtrágyát a permetlébe.

A Solufeed használatával egészségesebb lesz a növényünk, a termés pedig magasabb beltartalmú és kiváló minőségű lesz. A Solufeedet használó gazda kertje és növénye a legszebb.

Kategória

iii

Hatóanyag

25,06% Nitrogén 15% Foszfor, 20,1% Kálium további mikro és mezoelemek

Kiszerelés

20 kg

Forgalmazók

Farmmix Csoport

Eltarthatóság

3 év

Munkaegészségügyi várakozási idő

0 nap

Kultúra

Gabonafélék, Gyümölcsök, kukorica, Napraforgó, Repce, Szőlő, Zöldségfélék

Kategória

iii

Hatóanyag

25,06% Nitrogén 15% Foszfor, 20,1% Kálium további mikro és mezoelemek

Kiszerelés

20 kg

Forgalmazók

Farmmix Csoport

Eltarthatóság

3 év

Munkaegészségügyi várakozási idő

0 nap

Kultúra

Gabonafélék, Gyümölcsök, kukorica, Napraforgó, Repce, Szőlő, Zöldségfélék

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Solufeed”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cím: 4220, Hajdúböszörmény, Ipartelep u. 20
Nyitvatartás: 7:30-16:30 H-P
7:30-12:00 Szo
Telefon: +36 52 371 019,  +36 52 561 257
E-Mail: farmmix@farmmix.hu