Kategória | iii |
---|---|
Hatóanyag | 250 g/l azoxistrobin |
Kiszerelés | 10 ml, 50 ml, 200 ml, 1 l |
Forgalmazók | Farmmix Csoport |
Formuláció | SC |
Eltarthatóság | 3 év |
Kultúra | Bab, Babszakáll, Bimbóskel, Borsó, Brokkoli, Burgonya, Cékla, Cukkini, Cukorrépa, Dísznövények, Dohány, Édeskömény, Endívia, Fejeskáposzta, Feketegyökér, Fokhagyma, Görögdinnye, Kalászosok, Karalábé, Karfiol, Kelkáposzta, Kínai kel, Komló, Lencse, Lestyán, Mák, Mogyoróhagyma, Olajretek, Orvosi angyalgyökér, Paprika, Paradicsom, Paszternák, Petrezselyem, Póréhagyma, Repce, Retek, Rukkola, Saláta, Sárgadinnye, Sárgarépa, Spárga, Takarmányrépa, Tojásgyümölcs, Tökfélék, Torma, Uborka, Újhagyma, Vöröshagyma, Zamatos turbolya, Zeller |
Mister
azonos az Amistar termékkel
Gombasejten belül a gomba létfontosságú szerében a mitokondriumban fejti ki hatását.
Felhasználási javaslat:
A Mister a gombasejten belül a gomba létfontosságú szervében, a mitokondriumban fej ki hatását, ahol megakadályozza a gomba szempontjából létfontosságú energiaképzést, valamint ezzel együtt a gomba légzését is. A gombaölő szerek között ? új hatásmódjának köszönhetően ? olyan kórokozók ellen is jó hatékonyságot mutat, amelyek egyéb gombaölő szerekkel szemben már toleránsak. Egyedi tulajdonsága, hogy a szénhidrátok beépülését segíti, ezáltal a termésbiztonságot és termésmennyiségét növeli. Szerrotációban alkalmazva egy évben maximum kétszer alkalmazható kontakt készítménnyel kombinációban. Ajánlott kombinációs partnerek: Dithane DG NEOTEC, Dithane M45.
Hatóanyag: 250 g/l azoxistrobin
Kategória | iii |
---|---|
Hatóanyag | 250 g/l azoxistrobin |
Kiszerelés | 10 ml, 50 ml, 200 ml, 1 l |
Forgalmazók | Farmmix Csoport |
Formuláció | SC |
Eltarthatóság | 3 év |
Kultúra | Bab, Babszakáll, Bimbóskel, Borsó, Brokkoli, Burgonya, Cékla, Cukkini, Cukorrépa, Dísznövények, Dohány, Édeskömény, Endívia, Fejeskáposzta, Feketegyökér, Fokhagyma, Görögdinnye, Kalászosok, Karalábé, Karfiol, Kelkáposzta, Kínai kel, Komló, Lencse, Lestyán, Mák, Mogyoróhagyma, Olajretek, Orvosi angyalgyökér, Paprika, Paradicsom, Paszternák, Petrezselyem, Póréhagyma, Repce, Retek, Rukkola, Saláta, Sárgadinnye, Sárgarépa, Spárga, Takarmányrépa, Tojásgyümölcs, Tökfélék, Torma, Uborka, Újhagyma, Vöröshagyma, Zamatos turbolya, Zeller |