Rólunk

Cégünk már több mint 30 éve dinamikusan fejlődő szereplője a mezőgazdasági inputanyag piacnak. Főbb tevékenységeink növényvédő szerek, vetőmagvak, műtrágyák kis és nagykereskedelme, valamint ezen termékek csomagolása és vegyesiparcikk kereskedelem. Ismerjen meg Bennünket!

A Farmmix egyet jelent a megbízhatósággal valamint a szakszerű pontos kiszolgálással. Az elmúlt évek során cégünk dinamikusan fejlődött, működési területeinket elsősorban a Dunától keletre eső országrészen alakítottuk ki (Szécsény, Emőd, Debrecen, Nyíregyháza, Mátészalka, Nyírbátor, Szamosszeg, Szarvas, Sándorfalva), központunk Hajdúböszörményben található. Telephelyeinken nagykereskedelmi egységek és mezőgazdasági áruházak egyaránt üzemelnek.
A 2015-ös évtől, mint Farmmix Csoport működünk, ugyanis ebben az évben kezdte meg innovatív tevékenységét a Farmmix Csoport új tagja az FDM-Trade Kft., amely kizárólag saját kiszerelésű és alternatív termék palettával foglalkozik elsősorban a Dunántúlon.

Számos Európában is neves növényvédő szer valamint lombtrágya gyártó cég hazai disztribútorai vagyunk.
Termékeink magas minőséget képviselnek.

Széles kapcsolatrendszert alakítottunk ki a legtöbb Magyarországon jelen levő hazai és külföldi kemikáliát gyártó, illetve forgalmazó vállalattal. 2003-ban kezdte meg a működését szamosszegi csomagolóüzemünk (folyadék- és portöltő), amely új lehetőségeket adott kereskedelmi tevékenységünk bővítésére, így 2004 óta saját termékkörrel is rendelkezünk.

2018-tól saját gyártású lombtrágyacsaláddal is rendelkezünk. A Fitomaxx lombtrágyák a cégünk egyedülállóan modern kiszerelő üzemében kerülnek gyártásra és csomagolásra. Gazdaságos megoldást nyújtanak a tápelem hiányok megelőzésére, kezelésére valamint általános kondicionálásra is

Fontos számunk a minőség, ezért 2001 óta ISO 9001, 2007 óta ISO 14001 minőség, illetve környezetirányítási rendszert működtetünk a partnereink igényeinek, minél tökéletesebb kiszolgálása érdekében.

2018-ban elindítottuk Fatudor programunkat gazdaboltok részére: fatudor.hu

Fatudor célja a szaktanácsadáson keresztül a kiskertészek támogatása, szakmai anyagok folyamatos publikálása.

2018-tól vegyesiparcikk nagykereskedelemmel is bővült a tevékenységi körünk. Mezőgazdasági áruházainkban széles választék, kiváló ár-értékarány, prémium minőség, és folyamatos újdonságok várják vásárlóinkat. Viszonteladó partnereink részére pedig extra kedvezményes feltételéket biztosítunk rugalmas és gyors kiszállítással. Kizárólagos forgalmazói vagyunk: Big Gardening kerti eszközöknek, Kolmax prémium gumicsizmáknak, Nishigaki professzionális acél kerti szerszámoknak, Plastia prémium önöntöző cserepeknek, valamint a Ramda márkának.

Webáruházunkban megtalálhatók a legújabb prémium minőségű home and garden brandek lakossági felhasználók részére is

2022-ben megnyitottuk független, akkreditált laboratóriumunkat Szamosszegen. Szolgáltatásaink: szűkített és bővített talajvizsgálat, valamint tápanyag-gazdálkodási szaktanácsadás.

Cím: 4220, Hajdúböszörmény, Ipartelep u. 20
Nyitvatartás: 7:30-16:30 H-P
7:30-12:00 Szo
Telefon: +36 52 371 019,  +36 52 561 257
E-Mail: farmmix@farmmix.hu