Solufeed

Hatóanyagok: 25,06% Nitrogén 15% Foszfor, 20,1% Kálium további mikro és mezoelemek

Zöldségfélék, gabonafélék, kukorica napraforgó, repce, gyümölcsfélék, szőlő, virágok levéltrágyázásra és tápoldatozásra egyaránt alkalmas.

Elsősorban a gyökeredéses fázis utáni nitrogénigényes, intenzív zöldtömeg képzéshez ajánlott az alkalmazása. A Solufeed kiválóan oldódik vízben. Összetétele segíti a tápanyagfelvételt, a makroelemek gyors felvétele mellett a komplex formában tartalmazott mikroelemek hasznosulása is kiváló. Használata különösen ajánlott só-érzékeny kultúrák táplálására. A nitrogéntartalom a növekedés, fehérje képződés, a foszfor a sejtnövekedés, anyagcsere folyamatok katalizálásában, a kálium pedig a virágzás termésképződés elősegítésében játszik fontos szerepet, emellett a kelatizált mikroelemek a növények egészséges fejlődését segítik elő.

Felhasználható zöldségfélék, virágok, szobanövények, hetenkénti, kéthetenkénti beöntözésére vagy lombtrágyaként kipermetezve főleg a virágzás elősegítésére, gyorsítására, a növény szilárdságának fokozására. Gabonafélékben a zászlós levél megjelenése előtt és kalászképződéskor, kukoricában a címerhányás kezdetén és utána 2-3 alkalommal, napraforgóban a virágbimbók megjelenése előtt és a virágzás kezdetén, fővirágzásban, repcében a szár megnyúlásakor, virágzás előtt juttatható ki.
 Gyümölcsösökben virágzás végén termésfejlődés kezdetén3-4 alkalommal. Szőlőben a virágzás végén a bogyó fejlődés időszakában 2-4 alkalommal alkalmazzuk. Zöldségfélékben paprikában, paradicsomban, uborkában a virágzás, terméskötődés fokozására, burgonyában az erőteljes lombfejlődés kezdetén virágzásban, levélzöldségekben a zöld részek fejlődésének elősegítésére, káposztafélékben fejesedés kezdetén, hagymában petrezselyem, sárgarépa, retek, dinnye növényekben a termés fejlődés kezdetén használjuk.
Dózis: tápoldatozás esetén javasolt töménység 0,05 – max. 0,2%, (általánosan 0,1% ~ 1 g/liter). Levéltrágyaként általánosan ajánlott dózis 0,2-0,4%. Szántóföldön 300-600 liter/ha gyümölcs, szőlő kultúrában 600-1000 l/ha vízzel kell kijuttatni. Permetlével való kombinációkor végezzünk keverési próbát és lehetőleg utoljára tegyük a lombtrágyát a permetlébe.

A Solufeed használatával egészségesebb lesz a növényünk, a termés pedig magasabb beltartalmú és kiváló minőségű lesz. A Solufeedet használó gazda kertje és növénye a legszebb.

Kategória

III.

Hatóanyag

25,06% Nitrogén 15% Foszfor, 20,1% Kálium további mikro és mezoelemek

Kiszerelés

20 kg

Forgalmazók

Farmmix Csoport

Eltarthatóság

3 év

Munkaegészségügyi várakozási idő

0 nap

Kultúra

Gabonafélék, Gyümölcsök, Kukorica, Napraforgó, Repce, Szőlő, Zöldségfélék

Kategória

III.

Hatóanyag

25,06% Nitrogén 15% Foszfor, 20,1% Kálium további mikro és mezoelemek

Kiszerelés

20 kg

Forgalmazók

Farmmix Csoport

Eltarthatóság

3 év

Munkaegészségügyi várakozási idő

0 nap

Kultúra

Gabonafélék, Gyümölcsök, Kukorica, Napraforgó, Repce, Szőlő, Zöldségfélék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Solufeed” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím: 4220, Hajdúböszörmény, Ipartelep u. 20
Nyitvatartás: 7:30-16:30 H-P
7:30-12:00 Szo
Telefon: +36 52 371 019,  +36 52 561 257
E-Mail: farmmix@farmmix.hu