Szolgáltatások

Növényvédőszer, vetőmag és műtrágya nagykereskedelem

Cégünk már több, mint 30 éve foglalkozik mezőgazdasági input anyagok (növényvédő szer, műtrágya és vetőmag) nagykereskedelmével. Termékpalettánkon csakis kiváló minőségű és jól bevált hatóanyagú készítmények szerepelnek, versenyképes áron. 2004-óta saját termékkörrel is rendelkezünk, így önálló technológiai ajánlást is tudunk biztosítani a Magyarországon termeszthető főbb kertészeti és szántóföldi kultúrákhoz.

Termékeink »
Vegyesiparcikk nagykereskedelem

2018-tól cégcsoportunk vegyesiparcikk nagykereskedelemmel is foglalkozik. Széles választék, szezonális akciók és folyamatos újdonságok várják partnereinket. Gyors és rugalmas kiszállítást, valamint kiváló kiszolgálást biztosítunk valamennyi vásárlónk számára. Legyen Ön is a partnerünk, keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén vagy rendeljen akár online webshopunkon keresztül!

Csomagolás

A Szamosszegen található csomagoló üzemünkben, a legkorszerűbb gépek segítségével szereljük ki saját termékeinket (növényvédő szerek, műtrágyák). Üzemünkben bércsomagolást is vállalunk, jelenleg több multinacionális cég részére csomagolunk növényvédő szereket és műtrágyát a magyar és az európai piacra egyaránt! A csomagoló üzemünkben már 12 gépsor üzemel folyékony és por alapú vegyszerek csomagolására. A gépek kapacitása 1 ml- 20 l-ig, 1 g – 25 kg-ig terjed.

További információ »
Mezőgazdasági áruházak

Cégünk a Dunától keletre 9 mezőgazdasági áruházat üzemeltet, ahol a kistermelők, a hobbikertészek vagy akár a kiskerttel/balkonkerttel rendelkezők számára is biztosítjuk a gazdálkodáshoz, kertfenntartáshoz, ápoláshoz elengedhetetlen növényvédő szereket, műtrágyákat és szántóföldi, kertészeti vetőmagokat és egyéb kiegészítőket. Mezőgazdasági áruházainkban megtalálható kis kiszerelésű termékeink segítségével a kisebb gazdálkodók, de akár a hobbikertészek is megtalálják a számukra fontos professzionális szereket. Széles termék kínálatunkban szerepelnek még többek között, az öntözéstechnikához kapcsolódó termékek, kisgépek, kerti és kézi szerszámok, háztartási kiegészítők, festékek ezen kívül nem feledkeztünk meg horgászat és vadászat kedvelőiről sem.

Webáruház

Weboldalunkon széles termékpalettával várjuk kedves látogatóinkat. Minden megtalálható az eredményes kertészkedéshez: kerti szerszámok és gépek, kézi és háti permetezők, öntöző berendezések, kerti kiegészítők, balkonládák, kaspók, virágföldek, műtrágya, vetőmagvak illetve borászati kiegészítők is! Látogasson el webáruházunkba és rendezze be a kertjét velünk!

További információ »
Szaktanácsadás

Szakmérnökeink és növényorvosaink nemcsak technológiai ajánlást adnak a partnereink részére, hanem bármilyen felmerülő növényvédelmi vagy általános növénytermesztéssel kapcsolatos kérdésben szíves rendelkezésükre állnak. Legújabb elméleti és gyakorlati ismereteket építjük be ajánlásainkba. Rugalmasan kezeljük a felmerülő egyedi igényeket.

További információ »
FxLab

2022-ben megnyitottuk laboratóriumunkat Szamosszegen. Független akkreditált talajvizsgálati szolgáltatást (szűkített, bővített) tudunk ajánlani partnereink részére.

Tovább az FxLab oldalára »
ISO

Cégünk az ISO 9001:2009 és ISO 14001:2015 minőségbiztosítási rendszer követelményeinek felel meg.

ISO 9001 » ISO 14001 »

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
  Cím
  4220, Hajdúböszörmény, Ipartelep u. 20
  Nyitvatartás
  7:30-16:30 H-P
  7:30-12:00 Szo
  Telefon
  +36 52 371 019 +36 52 561 257
  E-mail
  farmmix@farmmix.hu