Szolgáltatások

AGROKÉMIA ÉS KERTÉSZET

Növényvédő szer-, vetőmag-, műtrágya- és vegyesiparcikk nagy – és kiskereskedelmével, valamint kemikáliák, vetőmagvak és műtrágyák csomagolásával foglalkozó, sok éves tapasztalattal rendelkező cégcsoport vagyunk.

FARMMIX A MEGBÍZHATÓ PARTNER!

Növényvédő szer, vetőmag és műtrágya nagykereskedelem

Cégünk már több, mint 30 éve foglalkozik mezőgazdasági input anyagok (növényvédő szer, műtrágya és vetőmag) nagykereskedelmével. Termékpalettánkon csakis kiváló minőségű és jól bevált hatóanyagú készítmények szerepelnek, versenyképes áron. 2004-óta saját termékkörrel is rendelkezünk, így önálló technológiai ajánlást is tudunk biztosítani a Magyarországon termeszthető főbb kertészeti és szántóföldi kultúrákhoz.

Vegyesiparcikk nagykereskedelem

2018-tól cégcsoportunk vegyesiparcikk nagykereskedelemmel is foglalkozik. Széles választék, szezonális akciók és folyamatos újdonságok várják partnereinket. Gyors és rugalmas kiszállítást, valamint kiváló kiszolgálást biztosítunk valamennyi vásárlónk számára. Legyen Ön is a partnerünk, keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén vagy rendeljen akár online webshopunkon keresztül!

Csomagolás

A Szamosszegen található csomagoló üzemünkben, a legkorszerűbb gépek segítségével szereljük ki saját termékeinket (növényvédő szerek, műtrágyák). Üzemünkben bércsomagolást is vállalunk, jelenleg több multinacionális cég részére csomagolunk növényvédő szereket és műtrágyát a magyar és az európai piacra egyaránt! A csomagoló üzemünkben már 12 gépsor üzemel folyékony és por alapú vegyszerek csomagolására. A gépek kapacitása 1 ml- 20 l-ig, 1 g ? 25 kg-ig terjed.

Mezőgazdasági áruházak

Cégünk a Dunától keletre 9 mezőgazdasági áruházat üzemeltet, ahol a kistermelők, a hobbikertészek számára is biztosítjuk a gazdálkodáshoz, kertfenntartáshoz, ápoláshoz elengedhetetlen növényvédő szereket, műtrágyákat és szántóföldi, kertészeti vetőmagokat és egyéb kiegészítőket. Széles termék kínálatunkban szerepelnek még többek között, az öntözéstechnikához kapcsolódó termékek, kisgépek, kerti és kézi szerszámok, háztartási kiegészítők, festékek ezen kívül nem feledkeztünk meg horgászat és vadászat kedvelőiről sem.

Webáruház

Weboldalunkon széles termékpalettával várjuk kedves látogatóinkat. Minden megtalálható az eredményes kertészkedéshez: kerti szerszámok és gépek, kézi és háti permetezők, szivattyúk, kerti kiegészítők, balkonládák, kaspók, műtrágyák és biostimulátorok és még sok más. Látogasson el webáruházunkba és rendezze be a kertjét velünk!

Szaktanácsadás

Szakmérnökeink és növényorvosaink nemcsak technológiai ajánlást adnak a partnereink részére, hanem bármilyen felmerülő növényvédelmi vagy általános növénytermesztéssel kapcsolatos kérdésben szívesen rendelkezésre állnak. Legújabb elméleti és gyakorlati ismereteket építjük be ajánlásainkba. Rugalmasan kezeljük a felmerülő egyedi igényeket.

FxLab

Független, akkreditált, talajvizsgálati labor a legkorszerűbb eszközökkel felszerelve. Szűkített és bővített talajvizsgálat gyorsan és precízen.

Cím: 4220, Hajdúböszörmény, Ipartelep u. 20
Nyitvatartás: 7:30-16:30 H-P
7:30-12:00 Szo
Telefon: +36 52 371 019,  +36 52 561 257
E-Mail: farmmix@farmmix.hu