Szolgáltatások

Nagykereskedelem

Mezőgazdasági input anyagok, termékek beszerzése és értékesítése, valamint szállítása. Fő tevékenységi körünk a különböző növényvédő szerek, vetőmagvak és műtrágyák nagykereskedelme. Kapcsolatban állunk a legtöbb Magyarországon jelenlévő hazai és külföldi kemikáliákat gyártó vállalattal. Forgalmazzuk a különböző gazdasági és kertészeti növények vetőmagjait is. Partnereink igényeinek megfelelően kínálatunkban elérhető a legtöbb Magyarországon használt termésnövelő anyag, forgalmazunk általános és a speciális műtrágyákat is.
Legyen Ön is partnerünk!

Kiskereskedelem

Nem csak a nagy hanem a kistermelők számára is biztosítjuk a gazdálkodáshoz elengedhetetlen növényvédő szereket, műtrágyákat és szántóföldi, kertészeti vetőmagokat. Kis kiszerelésű termékeink segítségével a kisebb gazdálkodók de akár a hobbikertészek is megtalálják a számukra fontos professzionális szereket. Ezen kívül nem feledkeztünk meg horgászat és vadászat után érdeklődőkről sem, de értékesítünk festékeket, szerszámokat, kisgépeket és öntözőberendezéseket is.
Legyen Ön is partnerünk!

Csomagolóüzem

Magyarország egyik legkorszerűbb  csomagoló üzemében a Szamosszegi üzemünkben állítjuk elő saját kiszerelésű termékeinket (növényvédő szerek, műtrágyák, vetőmagvak), valamint bércsomagolást is vállalunk! A csomagoló üzemünkben 12 gépsor üzemel folyékony és por alapú vegyszerek csomagolására. A gépek kapacitása 1 ml- 20 l-ig, 1 g – 25 kg-ig terjed.
Csomagoltasson velünk!

További információ »
Szaktanácsadás

Szakmérnökeink és növényorvosaink nemcsak technológiai ajánlást adnak a partnereink részére, hanem bármilyen felmerülő növényvédelmi vagy általános növénytermesztéssel kapcsolatos kérdésben szíves rendelkezésükre állnak. Legújabb elméleti és gyakorlati ismereteinket építjük be ajánlásainkba.

További információ »
Logisztika

Cégünk főleg veszélyes áruk szállítására szakosodott, de ezen kívül az egész ország területén vállalunk bérfuvarozást bármilyen árura.

Generál Import

Kizárólagos forgalmazói vagyunk az angol Omex műtrágya családnak és a francia piacvezető alga készítménynek az Agrocean 6.5.5 terméknek.

Webáruház

Weboldalunkon széles termékpalettával várjuk kedves látogatóinkat. Minden megtalálható az eredményes kertészkedéshez: kerti szerszámok és gépek, kézi és háti permetezők, öntöző berendezések, kerti kiegészítők, balkonládák, kaspók, virágföldek, műtrágya, vetőmagvak illetve borászati kiegészítők is!

További információ »
ISO

Cégünk az ISO 9001:2009 és ISO 14001:2015 minőségbiztosítási rendszer követelményeinek felel meg.

ISO 9001 » ISO 14001 »

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
  Cím
  4220, Hajdúböszörmény, Ipartelep u. 20
  Nyitvatartás
  7:30-16:30 H-P
  7:30-12:00 Szo
  Telefon
  +36 52 371 019 +36 52 561 257
  E-mail
  farmmix@farmmix.hu