Hírek

Az Omex Agrifluids megkapta a királynői elismerését az üzleti terjeszkedése által

Kizárólagos magyarországi forgalmazója vagyunk az Omex szuszpenziós és emulziós műtrágyákat gyártó cégnek

Az Omex Agrifluids elnyerte az Egyesült Királyságban az üzleti sikerek legmagasabb elismeréseként számon tartott „Vállalkozói Királynői Díj”-at. E díjjal az Egyesült Királyságbeli cégek kimagasló eredményeit ismerik el három kategóriában: Nemzetközi kereskedelem, Innováció és Fenntartható fejlődés. A nyertesek világszerte ismertté válnak és széleskörű sajtónyilvánosságot kapnak. A díj öt évig érvényes. A díj annak elismerése, hogy évről évre folyamatosan növekvő export adatokat ér el az Omex Agrifluids.

„Az, hogy megkaptuk a „Vállalkozói Királynői Díj”-at a Nemzetközi Kereskedelem kategóriában egy hatalmas kitüntetés és hűen mutatja az Omex Agrifluid elkötelezettségét a sikeres üzletfejlesztésre hogy kihasználja a helyi szaktudást és lehetőségeket”, mondja a társaság Európáért és Ázsiáért felelős export igazgatója Peter Prentis.

Az Omex Agrifluids, az Omex-Csoport tagja, speciális növényi tápanyagokat és növény egészségügyi termékeket fejleszt és termel, mely termékeket széles körben exportál.

A cég 65 országba exportál, köztük Peruba, Mexikóba, Brazíliába, Kínába és Magyarországra, azokra a piacokra összpontosítva, ahol a könnyen romló gyümölcsök és zöldségek igénylik a növénytáplálási technológiát és szaktanácsot, hogy kielégítsék a nemzetközi minőségi előírásokat. 

Kizárólagos magyarországi forgalmazója vagyunk az Omex szuszpenziós és emulziós műtrágyákat gyártó cégnek. Termékei 100 %-os vízoldékonysággal és nagyon magas tápanyag tartalommal rendelkeznek, alkalmasak talaj-, illetve levéltrágyázásra egyaránt. A különböző formációk magas fokú termésbiztonsággal rendelkeznek és összeférhetők a legtöbb általánosan használt rovarölő szerrel.

AIzaSyBbgWGPJ8bnqmbMnJ8-JrjLlcwrnhbbAu0

Megújult webshopunk!

Vásároljon meg mindent egy helyen, ami a kertészkedéshez kell!

További részletek