Hírek

BASF kuponakció

Tisztelt Partnereink!

 

A BASFFEL közösen Defenso Plus néven kuponakciót hirdetünk: Sercadis®, Delan® Pro, Dagonis® és Signum® kis kiszerelésű termékeire. A kuponok kizárólag a defenso.hu oldalról tölthetők le, és az ott kiválasztott Gazdaboltban használhatók fel. A kupongenerátor a defenso.hu/kuponok menüpontjában érhetők el 2022. március 1-jétől.

Regisztráció gazdaboltok részére: BASF (defenso.hu)
Kupongenerátor vásárlók részére: BASF | Kuponok (defenso.hu)

 

 

A vásárló az üzletbe névre szóló, nyomtatott kuponnal érkezik, mely tartalmazza a választott termék nevét, kiszerelését és mennyiségét, a Gazdabolt nevét és címét, valamint a kedvezmény összegét.
A Gazdabolt köteles a kupont beváltani, begyűjteni, az azon szereplő összeget levonni a termék árából.

 

A kupon beváltásának időszaka:
2022. március 1 – június 30.

 

Beváltási feltételek:

A kupon nem beváltható, ha azon nem szerepel név és keltezés, más Gazdabolt szerepel rajta, vagy nincs aláírva. Amennyiben egy ilyen kupon mégis beváltásra kerül, azt a Farmmixszel elszámoltatni nem lehet.

A beváltáskor nem lehet eltérni a kuponon szereplő termékek mennyiségétől és azok kiszerelésétől sem. Nem adható ki például 1 db Delan® Pro 500 ml, amennyiben 5 db Delan® Pro 100 ml szerepel a kuponon. Egy termékre egy kupon csak egyszer váltható be.

Azok a Gazdaboltok, melyek közvetlen kapcsolatban állnak a Farmmixszel, maguk küldik el a beváltott kuponokat a Farmmixnek. Azon Gazdaboltok, melyek a Gazdabolti ellátóval vannak kapcsolatban, a Gazdabolti ellátónak kell átadják a beváltott kuponokat. A kuponhoz minden esetben csatolni kell a vásárlást igazoló blokkot, bizonylatot vagy ezek másolatát. Amennyiben a kuponok leadása tárgyhó 20. napjáig megtörténik, a Farmmix az adott hónap végéig utalja el a kuponok ellenértékét a Gazdaboltnak.

A Gazdaboltok 2022. június 30-ig fogadják el a kuponokat. Ezt követően 2022. július 10-ig van lehetőségük a beváltott kuponok Farmmixhez történő eljuttatására. Amennyiben ez nem történik meg, vagy július 10-e után érkeznek be a kuponok, azok ellenértékének visszautalására nem lesz lehetőség.

Amennyiben a Gazdabolt Gazdabolti ellátóval áll kapcsolatban, akkor vele köt szerződést, a Gazdabolti ellátó pedig a Farmmixszel.

A szerződés a megkötés időpontjától a kuponok ellenértékének kifizetéséig érvényes. Amennyiben a szerződésben felsorolt feltételek nem teljesülnek, a Farmmix megtagadhatja a kifizetést, és elállhat a szerződéstől.

AIzaSyBbgWGPJ8bnqmbMnJ8-JrjLlcwrnhbbAu0

Megújult webshopunk!

Vásároljon meg mindent egy helyen, ami a kertészkedéshez kell!

További részletek