Hírek

Naturamin WSP a páratlan biostimulátor!

Változó, kihívásokkal teli világunk, az egyre szélsőségesebb és kiszámíthatatlanabb időjárási tényezők számos akadály elé állítja a növénytermesztéssel foglalkozó gazdákat. A késői és korai fagyok, a csapadék kiszámíthatatlansága, az aszályos periódusok az extrém hőingadozások, a szél és jégverés napi kérdések elé állítják a termelőket. Hogyan tudjuk eme számtalan stressz faktor negatív hatásán valamilyen úton csillapítani, megszüntetni, ellensúlyozni?
A válasz a kérdésre: NATURAMIN WSP

Hatása a növényekre számos területen mutatkozik.

 

Miért érdemes használni Naturamint?

– fitotoxicitás mérsékelésére
– bizonyítottan magasabb termésátlag
– segíti a mikroelemek felvételét a levélen keresztül
– fokozza a gyökér tápanyag felvételét
– fokozza az enzim aktivitást
– elősegíti a nitrogén fehérjébe való beépülést
– növeli a minőséget

Legszembetűnőbb hatása az antistresszhatás, ami a fellépő szinte állandó stresszfaktorokból a gyors felépüléssel válaszol a növény. Stimuláló hatása révévén a gyökeresedést, vegetatív és reproduktív hatást vált ki. Antioxidáns és hormonális dopping a növény számára. Nem sokkal ezelőttig csak közvetetten és csak a gyökérrendszeren keresztül lehetett ösztönözni az aminosavak képződését a növényekben: szervetlen nitrogéntartalmú műtrágyák hozzáadásával. Viszont ehhez a folyamathoz a növénynek sok energiára van szüksége, amelyet más biológiai folyamatra is fordíthatna. Ezzel szemben a szerves aminosav, melyet a Naturamin tartalmaz, serkenti a növények fejlődését az aktív növekedési fázisukban, különösen kedvezőtlen körülmények között, mint például: levegőtlen talaj, szárazság, jégeső, növényvédő szerek okozta fitotoxicitás stb.

 

Mivel éri el ezt a növényeink számára szinte hihetetlen elsöprő energiát a Naturamin WSP?

Páratlan, aktív, a növények számára 100%-ban felvehető 80% L-aminosav tartamával (80% szabad aminosavak), amiből kiemelkedik magas szerin- és prolintartalma, amelyeknek köszönhetően a hő- és vízstresszt kiválóan kezeli, a kimagasló oldékonyságával és formulációjával etalon a kategóriájában. Organikus és biotermesztés során is kiválóan beilleszthető a technológiában. Növényvédelmi kezelésekkel egy menetben azokat támogatva tudjuk biztos alapokkal ellátni a növényünket a kritikus fenológiai stádiumokban. Egyedülálló tanúsítványokkal rendelkezi a biostimulátorok között: gyógyszeripari elismerés, GMO és szintetikus összetevő mentes, valamint ECOCERT tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Kalászosokban javasolt háromszor 0,3-0,5 kg dózisban minden növényvédelmi kezelés mellé kiválóan beilleszthető aktív partnere a különböző lombtrágya-kombinációknak pl: Omex általános, Omex Kingfol Mangán.
Napraforgó javasolt technológia kétszeri kijuttatással 0,3-0,5 kg-os a fenológia 4 leveles és a 8 leveles stádiumában Omex Boronnal kombinálva, kiváló hatékonyságot érhetünk el.
Napraforgóban imazamox hatóanyagú gyomirtószer kijuttatását követően gyakran találkozhatunk a jellow-flash hatással. Mindez mérsékelhető ha Naturaminnal tankkombinációban juttatjuk ki, így hamarabb tér magához a növény. Csomagajánlatunk->
Kukoricában javasolt kétszeri kijuttatással 0,3-0,5 kg-os dózisban 4 és 8 leveles stádiumban, Omex Kingfol Cinkkel, Fitomaxx Cink oldattal kombinálva kiváló eredményt érhetünk el.

 

Mi szól még a Naturamin mellett?

• Legmagasabb aminosav tartalmú termék a piacon
• Azonnal feloldódó mikrogranulátum
• Kiváló kompatibilitás
• Könnyen szállítható
• Gyógyszeripari elismeréssel
• Ökogazdálkodásban is használható, Ecocert tanúsítvánnyal
• Magas hatékonyság (gyors és hatékony)

Összefoglalva a Naturamin WSP használatával a stresszfaktorokra jól reagáló, azokból gyorsan regenerálódó aktív, életerős, vidám növényt termeszthetünk, amely szignifikánsan is mérhető terméstöbblettel hálálja meg az odafigyelő gondoskodást.
Ami számunkra nagyobb PROFITTAL kecsegtet.

 

Veres Zsolt, növényorvos

AIzaSyBbgWGPJ8bnqmbMnJ8-JrjLlcwrnhbbAu0

Megújult webshopunk!

Vásároljon meg mindent egy helyen, ami a kertészkedéshez kell!

További részletek