Termékek

Agrokén

Agrokén

Termékleírás


Gyümölcsösben, szőlőben, lisztharmat és tafrina gombák, pajzstetű, levéltetű tojások, körtelevélbolha és atkakártevők gyérítésére alkalmazható kora tavaszi lemosó permetező szer Biogazdálkodásban is használható termék! 

Az Agrokén nem csak rügyfakadáskor alkalmazható, mint a legtöbb lemosó szer, hanem alacsonyabb dózisban: gyümölcsösökben piros bimbós, szőlőben pedig gyapotos állapotig is felhasználható. 

Szakmérnök ajánlása

Tafrinás megbetegedés ellen  a kezelést, az őszi és tavaszi rezes lemosó permetezések közötti időszakban legkésőbb a rügyfakadás stádiumához igazodva, 2,5-5%-os töménységben, nagy lémennyiséggel, áztatásszerűen 1000-2000 l/ha (10-20 l/100m²) vízzel kell elvégezni. Az első rezes, és az Agrokénnel történt kezelést az eredményes, tartós védelmi hatás érdekében a zöldbimbós fenológiai stádium végéig ismételt rezes permetezésnek kell követnie. A technológiától eltérő védekezés esetén a tafrina elleni hatékonysága csökkenhet. Az eredményes védekezés alapja a szinte lemosásszerű tökéletes fedettség kialakítása.

Termékcsoport
Gombaölő
Forgalmi kategória
III
Forgalmazó
Farmmix Csoport
Hatóanyag
7,5% poliszulfidkén + 58% paraffinolaj
Kiszerelés
500 ml, 1 l, 5 l, 20 l
Vissza
AIzaSyBbgWGPJ8bnqmbMnJ8-JrjLlcwrnhbbAu0

Megújult webshopunk!

Vásároljon meg mindent egy helyen, ami a kertészkedéshez kell!

További részletek