Termékek

FDM csomag

Farmmix búza csomag

Termékleírás


10 l Artiler 200 SE + 2 l Klartan 24 EW

Az FDM trade csomagot azoknak ajánljuk, akik a repce kultúrájukat szeretnék biztonságosan megvédeni a rovarkártevőkkel szemben. A csomag előnye, hogy két hatásmechanizmussal rendelkező rovarölőt tartalmaz, amelyekkel hatékonyan tudunk fellépni a repce kártevők ellen.

A Klartan egy kontakthatású, széles sprektrummal rendelkező rovarölő, amely magasfokú biztonságot ad a kártevőkkel szemben.

A kijuttatás időpontját a fellépő kártevők egyedszáma határozza meg, a kezeléseket előre jelzésre alapozottan (pl.: szexferomon csapda, vagy sárgalapos csapda) végezzük. A leghatékonyabb akkor, amikor a kártevők betelepednek a táblákba, ültetvényekbe. Megakadályozhatjuk az imágók párosodását, így a tojásrakást és a későbbi kártételt. Előnye, hogy méhekre nem jelölés köteles és kíméletes a hasznos élő szervezetekhez. Más rovarölőszerek mellett, rotációban alkalmazzuk. Az Artiler készítmény pedig egy felszívódó, folyékony formulációjú rovarölő, amely kiváló rotációs partnere a kontakt készítményeknek. A felszívódó hatásmechanizmusa miatt tartamhatása hosszabb, mint a kontakt készítménynek. A rovar kártevők nagy része ellen hatékony: levéltetvek, repcebolha, repcedarázs, repceszár-ormányos, repce-fénybogár, repcebecő-ormányos.

A bekevert permetlébe javasolt nedvesítőszert adagolni, a hatás fokozása érdekében.

Kijuttatás időpontját ebben az esetben is a károsítók egyedszáma határozza meg, melyet előre jelzésre alapozottan határozhatunk meg. Ha a növényvizsgálat során, növényenként 5 repce-fénybogár fordul elő, akkor javasoljuk a védekezést elvégezni. Az Artiler méhekre nem jelölés köteles, de ha a készítményt tebukonazol tartalmú növényvédő szerrel együtt tankkeverékként alkalmazzuk, virágzó kultúrákban vagy mézharmat és virágzó gyomnövények jelenléte esetén, illetve ha a területet bármely okból a méhek látogatják, kizárólag méhkímélő technológiával juttatható ki.

Termékcsoport
Csomagajánlat
Forgalmazó
Farmmix Csoport
Vissza
AIzaSyBbgWGPJ8bnqmbMnJ8-JrjLlcwrnhbbAu0

Megújult webshopunk!

Vásároljon meg mindent egy helyen, ami a kertészkedéshez kell!

További részletek