Armetil C

Peronoszpóra elleni készítmény mindkét hatóanyag jól bevált kombinációt képez az intenzív növekedési időszakban és nagy fertőzési nyomás esetén is.

Hatóanyag: 80 g/kg metalaxil+ 702 g/kg réz-oxiklorid

 

Szőlőben peronoszpóra ellen a készítménnyel végzett kezeléseket, permetezési programba illesztve, a fertőzésveszélyes időszakban, előrejelzésre alapozottan megelőző jelleggel általában a hajtások 30-40 cmes állapotában szükséges megkezdeni és a fertőzési nyomástól függően 10-14 nap múlva célszerű megismételni.

Burgonyában fitoftórás betegség ellen a permetezéseket előrejelzésre alapozottan, megelőző jelleggel kell megkezdeni, majd a fertőzésveszély alakulásától függően 10-14 nap múlva indokolt megismételni. Elnyúlt fertőzési időszakban a további szükséges kezeléseket más hatásmechanizmusú készítményekkel kell elvégezni.

Hajtatott paradicsomban és tojásgyümölcsben fitoftórás betegség ellen a kezeléseket előrejelzésre alapozottan, megelőző jelleggel kell elkezdeni, majd a fertőzésveszély alakulásától függően 10-14 nap múlva indokolt megismételni. Elnyúlt fertőzési időszakban a további szükséges kezeléseket más hatásmechanizmusú készítményekkel kell elvégezni.

 

SZAKMÉRNÖK AJÁNLÁSA

Az intenzív növekedési fenológia kihagyhatatlan felszívódókontakt kombinációja. Fontos mindentényezőt figyelembe venni, főleg a környezeti csapadékviszonyoknak megfelelően a rövidebb permetezési fordulók alkalmazása javasolt. Ködös párás időben, öntözés után a lombzáródással egyidejűleg nagy jelentősége van az azonnali védekezésnek. A védekezéseket a lombozat növekedésével egyenes arányosan nagyobb lémennyiséggel egyenletesen kijuttatva, lehetőség szerint légrásegítéses szántóföldi géppel, vagy osztott kettős lapos szórású fuvókákkal felszerelt géppel végezzük. A hatékonyság növelésére érdekébenhasználjunk hatásfokozó terméket. Ne alkalmazzuk a terméket magas hőmérséklet esetén. Ügyeljünk a növényi jó kondíció fenntartására, a nitrogén egyensúly fenntartására.

Cikkszám: aeab5df0b238 Kategória:
Kategória

III.

Hatóanyag

80 g/kg metalaxil + 702 g/kg réz-oxiklorid

Kiszerelés

30 g, 200 g, 1 kg, 5 kg

Forgalmazók

Farmmix Csoport

Formuláció

WP

Eltarthatóság

2 év

Munkaegészségügyi várakozási idő

0 nap

Méhveszélyesség

Mérsékelten kockázatos

Kultúra

Burgonya, Paradicsom, Szőlő

Kategória

III.

Hatóanyag

80 g/kg metalaxil + 702 g/kg réz-oxiklorid

Kiszerelés

30 g, 200 g, 1 kg, 5 kg

Forgalmazók

Farmmix Csoport

Formuláció

WP

Eltarthatóság

2 év

Munkaegészségügyi várakozási idő

0 nap

Méhveszélyesség

Mérsékelten kockázatos

Kultúra

Burgonya, Paradicsom, Szőlő

Érdekelhetnek még…

Cím: 4220, Hajdúböszörmény, Ipartelep u. 20
Nyitvatartás: 7:30-16:30 H-P
7:30-12:00 Szo
Telefon: +36 52 371 019,  +36 52 561 257
E-Mail: farmmix@farmmix.hu